Til hovedinnhold

Vil du bli en del av gjengen?

Vi er et solid team på 33 ansatte som har et godt faglig og sosialt miljø. Bedriften har en økende arbeidsmengde innen bedriftsmarkedet, og vi ser derfor etter flere dyktige elektrikere. Er det deg?

Foto: Rebecca S. Skaar

Arbeidsmiljøet

For oss så er det viktig at elektrikerne trives på jobb, og at vi har et inkluderende arbeidsmiljø med lav terskel for god stemning. Vi heier på våre ansatte og tilbyr kursing, seminarer og annen kompetanseheving som man er motivert for å gjennomføre.

Mye av arbeidet vårt går mot næringskunder, industri og offentlige bygg. For våre elektrikere betyr det spennende, varierte og utfordrende arbeidsoppgaver. Vi jobber både i team, men selvfølgelig mye selvstendig. For å bygge lagfølelse fokuserer vi på å ha et godt sosialt miljø med firmaturer, aktiviteter og annet gøy.

Døren er alltid inn til ledelsen og det er lav terskel for å komme inn med ting man har på hjertet. Vi har et miljø som inspirerer til å vokse og ta ansvar.

Foto: Rebecca S. Skaar

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter personer med gode holdninger og som vi tror kan representere firmaet vårt på en god måte. For oss er det viktig at du er motivert for å levere høy kvalitet og god service til våre kunder. Du blir tross alt vårt ansikt utad.

Man må ha den riktige kompetansen innenfor fagfeltene vi jobber med. Du må ha lyst til å utvikle deg som person og montør. Blant annet gjennom kurs, seminarer og lignende aktiviteter. Vi går våre ansatte mulighet til å vokse. 

Det er viktig for oss at du er en lagspiller som vil bidra med å utvikle firmaet, men at du også kan jobbe selvstendig og ta ansvar. Viser du oss lojalitet, motivasjon og stå-på-mot, så skal vi ta godt vare på deg.

Send søknad og CV til andreas@watt.no

Administrasjonsleder

Andreas Kallhovd

Tlf: 90998153andreas@watt.no