Til hovedinnhold

Adgangskontroll

Med adgangskontroll kan du bestemme hvem som skal inn og hvilket tidspunkt de har tilgang. Vi benytter oss av den nyeste teknologien på markedet og har riktig kompetanse internt.

Det handler om å finne riktig løsning for dere ut ifra sikkerhetsbehov, budsjett og krav til utforming. Det er viktig at systemene er kundetilpasset og leverer den sikkerheten som trengs. Vi bruker både online- og offline-systemer.

Vi bistår bedrifter, sameier og det offentlige med ulik type adgangskontroller. Vi har lang erfaring med ulike type systemer og har god kompetanse internt som kan bistå dere med å finne riktig løsning. AS WATT er en solid partner med gode referanser innenfor fagfeltet. 

Hva er forskjellen på online- og offline-systemer?

I et online-system går alt gjennom en sentral via kabel eller trådløst. Systemet logger innganger og utganger og varsler ved uønskede hendelser. I et offline-system skjer alt lokalt i leserenheten som er montert i døren. Enheten sjekker om kortet / brikken som blir brukt har tilgang eller ikke.

Hvilke løsninger leverer vi?

Vi skreddersyr løsningene til våre kunder. Som regel med en kombinasjon av online- og offline-systemer som gir en høy grad av sikkerhet, samtidig som det er enkelt og brukervennlig. Løsningene som vi leverer er alltid tilpasset våre kunder. Sikkerhetsnivået er alltid tilpasset behovet, men vi har også fokus på at det skal være kostnadseffektivt. 

Et godt system er ikke bare en utgift, men kan spare din bedrift for store driftsutgifter over tid. Det er derfor viktig og se helheten i prosjektet. 

Foto: Rebecca S. Skaar

Trenger du en solid elektroentreprenør?

Kontakt oss