Til hovedinnhold

Serviceavtale

En service-/rammeavtale er viktig fordi den tar vare på ditt elektriske anlegg og installasjoner. Vedlikehold og oppfølging er viktig for å sikre at anlegget er oppdatert og sikkert.

Kontroller og sjekk av anlegget gjør at vi kan utbedre det elektriske fortløpende og med lavere utgifter. Slurver man med det elektriske ender man til slutt opp med en mye større regning enn hva en serviceavtale koste.

Foto: Rebecca S. Skaar

En service-/rammeavtale med AS WATT vil bety at dere får nøye oppfølging fra en solid elektro-installatør. Vi sikrer at alle el-installasjoner følger myndighetenes krav. Med god oppfølging kan vi tidlig oppdage potensielle problemer i det elektriske anlegget. Vi kommer med anbefaling til deg som kunde, basert på dine behov.

Dere får tilgang til en egen kundeportal som gir full oversikt over status, avvik, bestilling av reparasjoner og varsling om neste kontroll. Med alt samlet på et sted er dette oversiktlig og ryddig, også for bedrifter med flere lokasjoner. 

En serviceavtale kombineres gjerne også med en avtale om internkontroll, der vi fortar en risikovurdering av anlegget i samarbeid med kunden og utarbeider en plan og sjekklister som ivaretar ditt elektriske anlegg.

Foto: Rebecca S. Skaar

Trenger du en solid elektroentreprenør?

Kontakt oss